Політика конфіденційності

Використання Сайту означає повну і безумовну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та вказаними в ній цілями та умовами обробки його персональних даних

  1. Користувач Сайту, реєструючись на Сайті та/або надсилаючи листи на електронні адреси Власника Сайту та/або інших користувачів Сайту, добровільно надає Власнику Сайту, а також третім особам, які мають доступ до цього Сайту та/або які залучаються Власником Сайту для надання послуг Користувачам Сайту, свою згоду на обробку своїх персональних даних (які містяться у формі реєстрації та/або іншій інформації, зібраній та/або розміщеній на Сайті та/або в інформації, яку він надсилає іншим Користувачам Сайту).
  2. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та/або сукупність дій, які пов’язані зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням та поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи сервісів Сайту.
  3. Обсяг Персональних даних Користувача, по відношенню до яких здійснюється обробка і які можуть бути включені в бази персональних даних, визначається як будь-яка інформація про Користувача (яка зазначена під час реєстрації на Сайті та/або інші дані, зібрані та/або розміщені на Сайті), яка стане відома Власнику Сайту, а також будь-яким третім особам, які використовують Сайт.
  4. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від Власника Сайту додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».
  5. Користуючись даним Сайтом, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.
  6. Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання користувачу персоналізованих сервісів Сайту, у тому числі: доступ в панель авторизації, розміщення оголошень, розміщення реклами, зв’язок з Користувачем, у тому числі відсилання повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів Користувача, а також інші сервіси Сайту.
  7. Інформація, яку Користувач надає Власнику Сайту, може включати:
  1. Обов’язкову інформацію, що вимагається при реєстрації для отримання послуг через наш Сайт або інших послуг, які ми надаємо, включаючи: ваше прізвище, ім'я, по-батькові, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону, місто проживання, спеціалізацію (для Ріелторів та Агентств нерухомості) та пароль. Усі ці поля є обов’язковими.
  2. Фотографію;
  3. Поштову адресу;
  4. Вашу міні-біографію;
  5. Запис будь-якого листування між Користувачем та Адміністрацією (модераторами) Сайту;
  6. Запис будь-яких оголошень, які Користувач розмістив на Сайті;
  7. Деталі про бухгалтерські чи фінансові операції, у тому числі операції, що здійснюються через Сайт або через платіжні системи;
  8. Деталі щодо відвідувань Користувачами Сайту;
  9. Інформація, яку Сайт збирає автоматично.
    Із кожним відвідуванням Вами Сайту може збиратись інформація, що стосується пристроїв, які використовує Користувач, та мереж, до яких Ви під’єднується, коли користуєтеся Сайтом "Home24.if.ua"
    . Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про відвідування. помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок, взаємодія сторінок або будь-який телефонний номер, що використовувався для дзвінка на номер нашого сервісного обслуговування клієнтів. Така інформація збирається шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookies.
  1. Ми використовуватимемо інформацію, яку збираємо, щоб:
  1. виконувати свої зобов’язання, які виникають із будь-яких договорів між нами, а також щоб надавати вам інформацію та послуги, за якими ви до нас звертаєтеся;
  2. надсилати вам інформацію щодо послуг на адресу електронної пошти та/або текстовими повідомленнями та/або будь-якими іншими засобами зв’язку;
  3. отримувати від вас платежі за допомогою платіжних систем;
  4. забезпечити персоналізацію вашого облікового запису користувача на нашому Сайті;
  5. надати вам доступ до наших послуг із підтримки та забезпечити ваше спілкування із Адміністрацією (модераторами) Сайту за необхідності;
  6. забезпечити дотримання (і) застосовного права, (іі) наших Правил та умов користування Сайтом та (ііі) Політики конфіденційності. Певні порушення, які ми вважаємо неприйнятними, можуть мати наслідком тимчасове припинення доступу до вашого облікового запису (акаунту), як це встановлено Правилами та умовами користування Сайтом;
  7. інформувати вас про зміни у роботі нашого сервісу.
  1. Ми також тісно співпрацюємо із третіми особами, які можуть бути одержувачами персональних даних, такими як: – наші бізнес-партнери, які можуть здійснювати рекламу наших послуг на своїх Сайтах; – наші субпідрядники із надання технічних, платіжних послуг та послуг доставки, аналітичні провайдери чи кредитно-рейтингові агентства.
  2. Сайт "Home24.if.ua"  може розповсюджувати оголошення (або їх частини) для відображення на веб-сайтах Бізнес-партнерів файли імпорту у форматі XML, що доступні за прямими посиланнями в мережі Інтернет.
  3. Користувач може у будь-який час безоплатно отримати свої персональні дані через Особистий кабінет, щоб відредагувати, доповнити або видалити інформацію, яка є неточною. Користувачі зобов’язані вносити до свого облікового запису правдиву, точну та повну інформацію, а також забезпечувати її актуальність. Будь-який Користувач може також у будь-який час видалити свій обліковий запис. Користувач може у будь-який час оновлювати чи видаляти свої персональні дані, звернувшись до Власника Сайту, використовуючи форму зворотнього зв'язку.

Будь-які зміни, які будуть внесені до Політики конфіденційності, у майбутньому будуть опубліковані на цій сторінці.